keskiviikko 28. toukokuuta 2014

HNNNGGGGH!

Tänään yllätyin kun ovikello soi. Tiedän, tiedän, miehän sille postimiehelle huohotan kiihkeästi kuitenkin, miten mie sillä tavalla pääsin yllättymään? Katsoin nähkääs eilen paketin kulkua, ettei jää jonnekkin Timbuktuun vahingossa ja tämä kyseinen paketti ei ollut edes suomen maaperällä. Mutta kappas! Posti toi sen ilman tullauksia ja sen sellaisia ihan kotiovelle.

Vaikka odotin tätä kuin kuuta nousevaa, pääsi se silti yllättämään Banaanin pahanpäiväisesti. @u@ Jouduin jopa jättämään sen avaamatta pariksi tunniksi, jotta kerkesin käydä asioilla. (Ette voi kuvitella, ette voi edes KUVITELLA! Vakava nukkesyyhy. Se on ihan oikea asia. Look it up.)


Kiskoin mokoman auki heti kun pääsin takaisin kotiin. Näihin neiteihin säästin joulusta asti ja kyttäsin hyvän hinnan postikuluineen eBay:stä. Joulu tuli siis toistamiseen, kun paketti saapui moitteettomassa kunnossa. Jopa paketit paketissa olivat naarmuttomia.


Sweet Screams Draculaura & Frankie Stein! Niin somia! KAIKKEJA VÄREJÄ JA KARKKIA! Näiden neitien promokuviin ihastuin, joten pääni muuttuessa hattaraksi, päätin sitten tilata nuket aikuisten oikeasti Yhdysvalloista asti. Mokomat ei meillä kauppoihin halunneet tulla.



Paketit ovat ihastuttavat, joten nukkeja irrotellessani tunsin itseni aivokirurgiksi, säästääkseni paketit mahdollisimman hyvässä kunnossa. En kuitenkaan voi jättää aukomatta, olen kuitenkin realistinen. Aikuiset tytötkin haluavat leikkiä, niin kerta.


Toivoisin että kaikki nuket kuoriutusivat paketeistaan näin virheettöminä. Maalit, vaatteet ja hiukset, kaikki hienosti maalattu ja laitettu. :3 Näihin neitihin on helppo ihastua, paljon yksityiskohtia ja pientä tilpehööriä. <3 Vaatteet on ihanasti suunniteltu ja istuvat tytöille. Kauluksia! (Huomatkaa karkista tehty Count Fabulous naamallaan lattialla. Kuva on hyvin suunniteltu ja toteutettu.)



Frankie ei ole ollut suosikkihahmoni tähän mennessä, mutta tämä nukke on niin soma, että se vaati hipsuttelua ja tutkailua. Ehdottomasti yksi suosikeistani, varsinkin tuo raitainen huulipuna. Hiuksetkin ovat todella pitkät ja Frankie-nukeille epätyypillisen pehmoiset. Meikit sopivat neidin tikkauksiin, kaikki on maalattu sinisellä, tavallisen mustan sijaan.


Draculauran "hanskat" ovat ihanat, maalit ovat kohdillaan ja kaikki. Kerrankin nuken hampaat on maalattu hyvin, eikä valkoista ole valtoimenaan suun keskellä. Olen niin  tyytyväinen. Tämäkin saparopää suorastaan kerjää tulla kuvatuksi. Ei kenellekkään tule varmaan yllätyksenä, että tämä Draculaura syrjäytti Snow Biten suosikkieni listan kärkipaikalta. Hyi tätä vaaleanpunaista, rakastan sitä.


Huomaan taistelevani jotta saisin jotain rakentavaa kirjoitettua, mie olen ihan liian innoissani. Siis tässä pitäisi nyt olla jokin lakipykälä säätämässä kuinka innoissaan voi normaali ihminen olla nukeista. Kakat siitä, nämä on ihania. Katsokaa vaikka itse! Pieren kohta yksisarvisia, ookoo. ÖuÖ


Hyperventilaatio!

-Banannee

4 kommenttia:

  1. kuolin... :(

    OON UNELMOINUT TÄSTÄ KAHDEKSIKOSTA!

    VastaaPoista
  2. Sä. Tapoit. Mut.

    Mä niin haluaisin nämä kaksi! Mä tuun ja varastan ne! >:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauhia, pittääpä laittaa joku teknohärpäkelukko meijän oveen. Kuitenki löydyn hihityksen takia asuntoni heti, sitten varastelet nuket pois. ;A; Nämä kaksi kyllä haukkuu hintansa, hyvälaatuisia neitejä. <3

      Poista
  3. Hello from Portugal!
    Great collection of Monsters!

    VastaaPoista