torstai 27. helmikuuta 2014

Antakaa jätskiä!

Paree tehä tilanne katsaus, tein löytöjä kun kävin eilen flunssaisena asioilla. Olin valmiiksi käärmeissäni, koska olo  ei ollut mitenkään ihastuttava, mutta nukkemetsästys piristää mieltä ja estää tulemasta mökkihöperöksi. ;) Elättelin toivoa että täällä pohjoisessakin olisi Prismaan Slo Mo eksynyt, mutta eipä ollut. :/ Tai sitten olen ollut hidas. Onneksi alueella on neljä Prismaa, joten etsiminen jatkukoon.

Ajelimme kämppiksen kanssa Kärkkäiselle, jossa nukkeja on ollut täällä päin tarjolla yllin kyllin. Se on sellainen varma metsästyspaikka ja hinnat ovat hieman halvemmat kuin missään muualla. (Ellei sittarin satunnaisia tarjouksia lasketa.) Ja kappas, sinnekkin olivat saapuneet New Stars -nuket. Koska minulla oli jo kolme neljästä, hiplailin paketteja epäilyttävän näköisenä, niin kuin vain aikuinen ihminen leluhyllyllä kykenee. Yllätyksekseni uusien nukkepakettien jono näytti hieman vaalenpunaista laitaa, joten pakkohan sitä on alkaa purkamaan hyllyllistä nukkeja että pääsee takaosaan käsiksi.(Kärkkäisellä on myös nähty se, että kiipeän tikapuilla hyllyn päälle katsomaan vanhoja nukkeja joita säilötään siellä.) Oli varmaan poliisin soitto muilla asiakkailla lähellä kun sain kaivettua kaksi Viperineä hyllystä esille. ÖuÖ Kämppis tietenkin seisoi vieressä, häveten ja epätoivoon valuen. ;A; Rankkaa.


Toisen nuken kasvomaaleissa oli kuplia, joten mukaan se ei päässyt. Ostamani on kuitenkin hyvässä kunnossa. :3 Tapasin siellä myös Art Class Robeccan, jonka silmä oli painettu puoliksi ulos kuopasta, joten olkaapa kaikki ihan porkkanoina siellä. O.o Tehtaalla oli vissiin ollut Kännissä Töihin -teemapäivä, jos jotenkuten osuu sinne naaman alueelle niin kai se ihan hyvä on? 



Ihanat raitapehmisvärit, en uskonut tykkääväni hempeän vaaleanpunaisesta näin paljon, mutta jotenkin se menee. Onneksi on mansikkapirtelöön ainekset kotona, tämän nuken katseleminen herättää mielihalun. Kengissää ainoa maalattu osa on pienet torahampaat, joten näihin ajattelin lisääväni hieman maalia. >83 Elissabatin kengissä minua häiritsi mustuus, yksityiskohdat jäävät piiloon samalla lailla näissä ja Honey Swampin kengissä. Maalaamishommiksi menee, luulen mie. Laitoin pikkuroinan sisälle tuohon meikkiboxiin, siellä on väripaletti ja meikkisuti. Sudin koosta päättelin, että ei se niin tarkkaa ole tällä neidilläkään. :P

Mitä serkumpi, sitä  herkumpi. No ei. Oikeesti nyt. 


Nyt on kaikki New Stars -nuket saatu kerättyä ja metsästys jatkuu. Slo Mo on yhä hukassa ja Sweet Screams Draculaura tilaamatta. Kyllähän mie aina jotain keksin haluta, katotaan vain.


Eipä pelotella lapsia, 

-Banannee

7 kommenttia:

  1. Oijoi, Viperine ♥ Eipä tässä olekaan kauan tullut odoteltua sitä... No ainakin nyt tietää että edes joku on Suomessa sen löytänyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin itsekkin odottelemassa sitä verkkokauppaan, mutta joskus pohjoinen yllättää. Oulussa onneksi on nuo vekkulikaupat jonne ei muut keräilijät eksy. :D Olisikohan vastaavia Etelä-suomessa, Hong Kong tai Tokmanni? Tällä kertaa matka promokuvista hyllyyn ei ollutkaan vuosi, juhlitaan! :D

      Poista
  2. Ihana Viperine! ♥
    http://kisulitjamonsterit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kateellisena täällä katson....:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea metsästykseen, ei se kauan voi pysyä poissa kaupoista. :3 En huomannutkaan että Lahdessa on Suomen eteläisin Kärkkäinen, ja liikkeitä on vain neljä. Mie olen ihan pöllämystynyt, että täältä löytyi jotain! Haluaisin tosin tietää millä perusteella jätettiin taas yksi nukke pois neljän nuken sarjasta kun niitä kauppoihin valittiin?

      Poista
  4. voi ei sulla on ihanasti kaikkia uutuusnukkeja! <3 Pitäisi saada ainakin Honey ja Slo Mo niin voisin olla ihan tyytyväinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus iskee sellainen aivovamma että menee ihan Pokemoniksi tämä kerääminen. ^^; Kaikki on pakko saada. Honey:ta kyllä suosittelen, se oli ensimmäinen jonka kaupasta kaivoin kun ne tänne saapuivat, aivan ihastuttava. <3

      Poista