perjantai 28. helmikuuta 2014

Slow and steady wins the race.

Menihän tässä päivä ilman uutta nukkea, no, melkein vuorokausi . Uusien sarjojen julkaiseminen pisti varmasti vipinää monen kinttuihin, varsinkin kun saimme nuket Suomeen yllättävän nopeasti. Muistan huokailleeni joulun alla, kun katselin promokuvia ja mietin että ehtiiköhän ne kesäksi? Joten tyytyväisyyteen on syytä ja löytöjä on varmasti jokainen tehnyt. Senkin nukke-hiplaajat, kyllä mie tiijän. ;) Tuuri on käynyt tällä viikolla ja metsästys on tuottanut tulosta. Tarkemmin arvioituna, se on ollut tämä helmikuu, joka on ollut antelias, seitsemän uutta nukkea. Ö.Ö Häpiä.

Kuulin että Slo Mo:ta oli Prismoihin tilattu ja kun ei näkynyt, oletin mie, että se on ollut juurikin se yksi kappale per kauppa. Kämppis-kidutukselle uskollisena, pyysin että kävisi syrjäisemmässä Prismassa työmatkalla kattomassa nukkea minulle. Sillä käy oikeesti tuuri! Kauhistelin jo, kun Eurotoysin verkkokaupassa Slo Mo:n hinta oli 46 euroa, oikeasti. Toinen pitäisi vielä kaverille löytää, ettei tule fiasko niin kuin Gill:in kanssa, kun ostin omani seitsemällätoista eurolla ja sitten ne katosivat kuin tuhka tuuleen. :/

Hurr durr, derp derp, boxart. <3

Tänään tutkaillaan siis uusinta hankintaa, en ottanut paketista ja sisällöstä niin montaa kuvaa, koska Slo Mo:n pakkaus ja pikkulippu käsiteltiin juurikin eilen Monsta High Nuket -blogissa, joten menkäähän sinne ihastelemaan. :) Tein kuitenkin sen, mitä kaikki haluavat tehdä kun Slo Mo:n käpäliinsä saa eli annoin kaivatun mussukan Ghoulialle.

Tosimiehillä on kevään asusteena pikkulippu.

Ghouliani on Dead Tired Ghoulia, jonka sain syntymäpäivälahjaksi 2011 ja se oli toinen nukkeni, joten tärkeä sillä tapaa, Ystävältäni sain myös School Clubs -vaatesetin. Opiskelin tuolloin itseni IT-tukihenkilöksi, joten koneen tuijottaminen ja satunnainen ähkiminen sekä epämäräinen ölinäkin kuuluvat asiaan. ;) Ghouliaa etsittiin myös pikkusiskolleni tuossa joulun jäläkeen, kun sillä on silimälasit niin kuin siskollakin. Ei saa nauraa, kun minusta se oli niin herttaista. :3 (Pikkuisin siskoni sai lopulta Ghouliansa, Lab Partners -setin mukana.)



Slo Mo on todella soma, vaikka pikkusälää nuken mukana ei niinkään tullut ja kengännauhat pitää maalata valkoiseksi. Myöskin, ihan oikeesti, lakatkaa jo noiden shortsien kanssa! Latoleuka ja tötterötukka, niin kuin pitääkin, hän on symppis. <3 Kaikki elämäni epäkuolleet eivät aina ole näin somia, vaikka niitäkin rakastan.


KIDDIE LAND!

-Banannee

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti