keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Ensimmäinen

Puolesta ja Vastaan


Uusi vuosi on vierähtänyt käyntiin jo hyvä hetki sitten. Tämän ansiosta päätin aloittaa blogin julkaisemisen, koska se on aikaisemmin jäänyt tekemättä ja aina mitä paremmista syistä. (Lue: Laiska.) Tämän blogin tarkoituksena on laajentaa ja elävöittää kummallista harrastustani, joka nyt sattuu olemaan Monster High -nukkejen keräily. 

Ystäväni kanssa palasimme lapsuuteen, löydettyämme nimeomaisia nukkeja paikallisen kaupan leluosastolta. Kunnia tästä kuuluu ystävälleni, joka minut sinne kädestä pitäen raahasi. Keräilyksi tämä muuttui, kun piti tietenkin saada erilaisia hahmoja ja suosikkini useampana versiona. Kuten sanoin, tervettä kerrakseen. ÖuÖ

Kaikenlaista on tullut kokeiltua, nuken kustomoinnista ja reroottaamisesta, infernaalisen liimaongelman korjaamiseen. Näistä asioista ja monista muista ajattelin kertoilla, unohtamatta aina niin tärkeitä asioita, kuten oman nukkekatraan kartuttamista. Pohjois-Suomessa asuvana immeisenä, meidän kaupat eivät aina uusimpia nukkeja tarjoile, tai tilanne saattaa hyvinkin olla "nopeat syövät, hitaat eivät".

Sitä kummemmitta jaaritteluitta, petolaumani:

Kokoelma käsittää tällä hetkellä 32 nukkea ja lisäystä on saapumassa postissa. Tämän kirjoittaminen estää minua istumasta postiluukun edessä koko päivää. Tarkempaa ja syvällisempää tuumailua herroista ja neideistä on mahdollista tehdä, siis filosofinen asiahan nukkekeräily tietenkin on.

Ihan aikuisten oikeesti nyt.

-Banannee


1 kommentti:

  1. Ihanaa, uusi aikuisten blogi. Tykkään! Odotan innolla aikuisten oikeesti filosofisia pohdintoja. Onnea ja menestystä blogillesi! :)

    VastaaPoista